Ergonomisk bevidsthed blevet en vigtig faktor for arbejdsgivere og medarbejdere

Takket være Wojciech Jestrzebowski, en polsk lærd, der introducerede begrebet ergonomi tilbage i 1857 vi vide mere om hvordan vi kan indarbejde brugen af udstyr til at hjælpe med nogle af de skræmmende arbejde opgaver, der kan tage sit præg på vores kroppe på lang sigt. Det har kun været i de seneste år, at virksomheder har lagt mærke og har gennemført ergonomisk udstyr på arbejdspladsen. Takket være disse arbejdsgivere kan vi nu føre en sundere, gladere liv med mindre krop smerter og stammer end før.
Computer arbejdsstationer har avanceret betydeligt gennem årene som folk sidde på dem mere. Indarbejdelse af en god ergonomisk stol og ergonomiske computer arbejde station kan blive en himlen sendt til dem, der er så heldige at have en. Gentagne bevægelser er en af de større bekymringer, når det kommer til computerbrugere.
Gentagne bevægelser lidelser udvikle på grund af mikroskopiske tårer i vævet. Når kroppen er i stand til at reparere tårer i væv så hurtigt som de bliver stillet, opstår betændelse, førende til følelsen af smerte. Gentagne bevægelse kvæstelser er blandt de mest almindelige skader i USA. Heldigvis der findes ergonomiske løsninger, der kan støtte med mange af de gentagne bevægelser job, som vi står over for på arbejdspladsen.
At skubbe eller trække hjul belastninger har også taget en tur i den ergonomiske kalk lys i de seneste år. Med flere og flere offentliggjorte artikler og gennemprøvede metoder til, hvordan kan vi skubbe eller trække mere effektivt. Og med udstyr som den Cart Mule® der motorizes vogn eller vogne gør opgaven lettere for en person at gøre uden de normale fysiske aspekter af at skubbe eller trække tunge belastninger. De fleste arbejdere ikke klar over den nerve, sener, muskler og bærende strukturer i kroppen de kan sårede repareres når løfte, skubbe, trække, holder eller transporterer objekter den forkerte vej.
Som ergonomisk udstyr og produkter spiller ind mere og mere på arbejdspladsen finder vi et sundere og lykkeligere samfund. Som udstyr og produkter udvikles til ergonomiske hjælpere, vi vil finde arbejdere, der bliver mere produktive på arbejdspladsen, en arbejdstager, der føles godt og er uden smerter og stress vil ring i syge mindre ofte, arbejde hurtigere og mere effektivt. Når en arbejdstager er uden smerter kan det forårsage humørsvingninger for den bedre således at være i en bedre stemning omkring kolleger arbejdskammerater, som igen vil skabe et mere behageligt arbejdsmiljø.
Flere job ansøgere bliver bekendt med de ergonomiske fordele, der kommer sammen med ergonomisk designet produkter og udstyr, og har været kendt for at se på disse produkter på arbejdspladsen på samme måde de gør sundhedsmæssige fordele og lønskalaer. At være bevidst om de potentielle risici i deres krop kunne opretholde hvis en virksomhed ikke er aktuelle med de produkter, der kan afhjælpe disse risici. Mange arbejdstagere er nu vendt væk god betalende job til job med en lavere lønskala, men der inkorporerer ergonomisk udstyr.
I erkendelse af den menneskelige investering i en virksomhed, har de fleste arbejdsgivere lyst til at tage sig af denne investering ved at levere en god kvalitet arbejdsmiljø. De fleste arbejdsgivere er ved at lære at dette fremmer en mere værdifuld virksomheden som helhed. De fleste arbejdsgivere vil let tage hensyn et produkt, der vil skabe et sikrere miljø når du bliver spurgt. Hvis der er en levedygtig behov og arbejdsgivere bliver gjort opmærksom på produkter, der kan løse, har brug for, i de fleste tilfælde arbejdsgivere vil forfølge køb af bedre udstyr så deres medarbejdere vil have værktøjerne, de har brug at udføre deres arbejde effektivt.

One Reply to “Ergonomisk bevidsthed blevet en vigtig faktor for arbejdsgivere og medarbejdere”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Navigation