Hvorfor personlig vækst er så indbringende

Succes. Jeg formoder, at vi alle ønsker denne store ting. Ingen vil tage succes for givet være den succes i karriere, succes i kærlighedsliv, succes i skolen, succes i en konkurrence eller succes i livet generelt. Alle virker til at have det. Men bag denne søgen efter succes, det er vigtigt at bemærke i vores liste, at succes ikke er en overnight aktivitet. At i succes, er ingen formel i at nå succes i uanset karriere har du. Mennesker er unikke. Hver person har sin egen fastsatte mål, principper og prioriteter i livet, som vil gøre ham eller hende tilfreds i livet mens trang et navn til ham eller hende. Hver enkelt besidder forskellige personlighed styrker og svagheder. Disse styrker kan blive forbedret, mens disse svagheder skal forbedres. Nu, du kan være fyldt med disse spørgsmål: Hvordan kan man opnå personlig vækst ved hjælp af disse styrker og svagheder? Hvad er det noget vigtigt, at personlig vækst kan give? Hvorfor personlig vækst er så lukrative eller vigtigt? Vil forstå og forbedre disse svagheder forbedre min personlighed mod at opnå succes? Der er kun én person, der er overladt til at dømme og at besvare disse spørgsmål, og der er du.
Personlig vækst er så vigtigt for gør det muligt at forstå, hvad der er vigtigt for dig, gør det muligt at genkende dine svagheder og står over for dem, og det tillader dig at stræbe efter balance under åbningen anden dør mod genkende dine personlige styrker og svagheder. Lad os komme til dybere med disse spørgsmål af personlig vækst én efter én.
Personlig vækst gør det muligt at forstå, hvad der er vigtigt for dig. Du har din egen grund på hvordan man kan være vellykket og så gøre I. at kende dig selv er blot en af de mange måder, der vil hjælpe dig mod stien til personlig triumf. Men stadig nogle mennesker resten på tanken om andre på hvad betyder det tage for at få succes. Denne måde at definere personlige vækst kun efterlader dem, uvidende om hvad er den virkelige vigtige for dem. Men denne fremgangsmåde vil kun bevise, at de er normale for at fremgangsmåde er den sædvanlige ting, der sker. Du har din idol og jeg har mine, også. Oftest der ikke, vi handler i overensstemmelse på hvordan de handler og tænker. Men at realisere forskellen mellem hvad du har lært at være sandt, og hvad du mener er vigtige er så indbringende. Hvordan dem. det bliver så lukrative? Handler i den måde, din idol handler vil ofre din lykke og tilfredshed for dig handler ikke på egen hånd. Således at indse, hvad der virkelig betyder noget for dig er den primære måde at bevise, at personlig vækst er så indbringende. Denne selverkendelse vil bringe dig tilfredshed og lykke i livet som helhed.
At holde din dominerende og støtte funktioner er også en af grundene til personlig vækst er så indbringende. De fleste mennesker ofre deres støttefunktioner ved at fokusere mere opmærksomhed til dominerende funktioner mod at nå dem. Ja, det er normalt at være styret af din dominerende funktioner men kan du udvikle understøttende dem, hvis du ikke bekendt med det og ikke i brug af it. Fokusere på den dominerende side af din personlighed kun hindrer du retning af at udvikle din personlige vækst, for der er en personlig skæve. Således, personlige balance er en af nøglerne til personlig vækst og et bevis for dens betydning.
I tråd med dette introducerer Carl Jung sin teori om individualisering, som er realiseringen af dit sande jeg og dit bevidste selv. Der er urokkelige måde at anerkende nemt de vigtige ting for dig. Det tager altid tid. Så hvordan gør du genkende dine svagheder og lære at håndtere dem på forudseenhed og ikke på bagklogskab? Carl Jung har givet os en teori, kaldet som individualisering teori, der fortæller som dominerende og støttefunktioner af vores personlighed er bare dele af os selv og ikke vores sande og reelle self. Disse funktioner er ikke vores hele. Jung fortæller os yderligere, at jo mere vi stræber efter at være i nærheden af med vores bevidste og ego-fyldt self vil bare tage os væk til vores mål om at forbedre vores personlige svaghed. Selvrealisering spiller en vigtigt redskab mod personlig svaghed og styrke anerkendelse. Og anerkendelse af vores svagheder at vende dem til styrker er en af grundene til personlig vækst er så indbringende.
Jeg har forladt denne artikel uden meget teoretisk eller teknisk diskussion at gøre det klart for de offentlige læsere. Denne artikel er åbne til at være forstået nemt med læserne.

8 Replies to “Hvorfor personlig vækst er så indbringende”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Navigation