Røget laks som en Corporate gave eller Executive gave, ikke en glas golfbold.

En corporate gave, der er relevant, en udøvende gave, der værdsættes, en klient gave, der er faktisk husket; hvad der rent faktisk virker? Røget laks gaver er blevet i vogue for mere end blot party forretter.

Der er mange industrier, der vekselvirker med kunder, som ville være bedre tjent med at give en reel gave påskønnelse ved afslutningen af en aftale, eller business salg, end gifting nogle billige logo beskrevet nipsting. En executive gave eller corporate gave kan du overveje en fine gourmet gave af klasse og skelnen, Alaska, røget laks.

Fast ejendom, realkredit og virksomhedsledere leder konstant efter den afsluttende gave, der vil vises virkelig tankevækkende, og blive oprigtigt værdsat og husket af deres kunde eller klient. En corporate gave, som et glas golfbold på skrivebord plaque, virker bare ikke for de fleste mennesker. Du kan sige, «men det er billigt, og du kan købe dem af sagen, og endda få dem indgraveret.» Sikker på du kan, og du kan helt sikkert gå med det, men dit corporate image vil afspejle de samme under æglæggende toner. Hvad betyder den modtagende perceive? En billig gave. Du ved, omtrent lige så nyttig som en kiropraktor bøjet pen.

En pant selskab kom op med en fantastisk løsning til dette behov. Ved afslutningen af hver aftale modtage deres klienter en gourmet gaveæske med røget Alaskan laks. Inde i kassen er 8 ounce røget sockeye laks fra Alaska. En opskrift er inkluderet for en røget laks Appetitvækker. Røget laks hors d’oeuvres gøre det perfekte supplement til en fest med røget laks forretter og dip.

I julen, et universitet sendt hvert medlem af deres bestyrelse, en administrerende en røget laks træ gave gaveæske. Denne smukt udformet træ gaveæske vedlagt en 8 ounce filet af kobber floden Sockeye laks. I gourmet cirkler, er kobber floden Sockeye laks anerkendt som den premiere rød laks i verden, for smag og smag. Røget sockeye laks har lyse røde udseende og saftige smag, at gourmet kokke fra hele verden, integrere i deres entrees og laks opskrifter.

En corporate gave eller en executive gave ville være langt mere tiltalende, hvis det var noget unikt og noget rigtig godt at spise. Røget laks er et ideelt valg. I dag røget laks er pakket i folie retorten pakker og er helt HYLDE stabil, som er let sendt over hele landet. Røget laks gaver passer enhver gave at give lejlighed eller udpegelse. Virksomheder kan købe engros tilfælde af røget laks gaveæsker til meget overkommelige priser.

For fælles og firma gaver, røget laks gør en stor gave, hvis en part er at være deltog, du vil være forbavse henne ved receptionen. Forestil dig forretningsforbindelser spørger, hvor kom de røgede laks fra? Der bragte det? Får glas golfbolden på skrivebordet slags henvisning?

Gør din virksomhed en tjeneste, og foretage investeringer for at give en gave, som rent faktisk har ROI.

Bemærkelsesværdigt, røget laks fra Alaska er sundt og en god kilde til vigtige næringsstoffer og Omega 3. Kan glas golfbold gør det?

13 Replies to “Røget laks som en Corporate gave eller Executive gave, ikke en glas golfbold.”

  1. Примите сердечные приветствия от нас с Удачей в Лото! Офоpмить вывод ваших cpедств: http://tinyurl.com/FaineJem JUYEGRT1536220SVWVE siger:

    Добрый день, Вы взяли верх в Ryss ЛOTO, Oбналичьте свои средства: http://tinyurl.com/FaineJem THRT1536220NFDAW

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Navigation