Sådan Stay motiverede når Business er langsom

Lad os sige, du bliver syg af rotte race, og beslutter at starte din egen virksomhed. Du gør din forskning og etablere en virksomhed. nu er det eneste problem er, at ordrer ikke kommer så hurtigt som du gerne vil, og du begynder at spekulere på, hvis du gjorde det rigtige valg. Du begynder at tvivle. Her er hvad jeg har fundet der kan hjælpe dig igennem de hårde tider, når du har hvad social videnskabsmand refererer til som “kritiske dage.”
HOLDE FOKUS…
Flere år siden var jeg tilknyttet et netværk marketing selskab. Virksomhedens navn er ikke vigtigt, men hvad de lærte, er. Jeg ville gå til møderne, og lytte til dem “prædiker evangeliet.” En ting, jeg lærte var at hvis en person er frygten for fiasko er større end deres ønske om at lykkes, så vil de ikke. Tænk over hvorfor du har besluttet at starte din egen virksomhed i første omgang. Måske følte du overbebyrdede og underbetalt. Måske du følte unappreciated og havde lige nok. Måske ønsker du bare at blive rig. Uanset årsagen, var det stærk nok til at træffe en beslutning. Holde fokus og holde dine øjne på prisen.
SE SELSKABET DU HOLDE…
Jeg lærte også, at der er flere mennesker kendt som “dream destroyere”, der kan dræbe din entusiasme og tage dine drømme væk fra dig. Da jeg var yngre, gav mine forældre mig 1000 grunde hvorfor jeg skulle involvere sig i en virksomhed. De fortalte mig alt, hvad der kunne gå galt. Hvad de burde have gjort var at fortælle mig, hvad kunne gå lige så godt. Folk er bange for ukendt og når de ser du gør ting, som de selv ikke kan, eller ikke gør, de forsøger at afskrække dig. Ser på mennesker omkring dig. Hvis de ikke bor den livsstil, som du gerne vil leve, så er de ingen myndighed. PERIODE! Hvis din onkel kommer til dig og fortæller dig, at han kendte nogen engang der prøvet noget som det 20 år siden, lade ikke det komme til dig, Husk, at du er ansvarlig for din skæbne!
DRØM-bygning og VISUALISERING…
Min sponsor er en klog mand. Dette er en del af, hvorfor vi er stadig venner i dag, selv om vores forretningsforbindelser er over. Han lærte mig, at for at virkelig holde fokus, vi engang nødt til at finde noget, som vi ønsker og “holde ud af guleroden foran os”. For mig var guleroden bil. Mercedes 500 S-klasse. Hvad han havde mig gøre var bruge mit sind og visualisere den bil, jeg ønskede, den nøjagtige farve, model, interiør, stereoanlæg, alt. Han ville så tage mig til bilforhandler og vise mig præcis, hvad jeg havde visualiseret.” Sidde i det,”han ville sige. Mens jeg sad i denne bil og savlede over mig selv, han gik og talte med forhandleren. Han kom tilbage og med en straight ansigt, rakte mig nøglerne og fortalte mig ikke at køre så hurtigt. Jeg havde næsten et hjerteanfald. Jeg mener jeg var 20 år gammel bag rattet i en $100.000 bil, jeg næsten besvimede. Vi kørte det på motorvejen for omkring en time. Jeg fik det op til 90 km/h. Så sagde han “Tid til at gå tilbage”. Drøm-build, det er en rigtig stor motivationsfaktor.
Alt godt kommer til dem, der kan vente…
Uden tvivl er tålmodighed en af de mest vanskelige ting for enhver iværksætter at lære. Vi ønsker, når vi ønsker det, og thats it. Selv om vi har hørt, at de fleste virksomheder tage fem-seks år at vende en fortjeneste, mener vi, at ikke bør gælde for os. Rom blev ikke bygget på én dag, og er heller ikke din virksomhed. Være tålmodig. Lad dine øjne være lig med din mave. Jeg finder, at jo ældre jeg bliver, jo nemmere det er at være tålmodig. Tage George Clooney. George Clooney var på godt over tolv T.V. viser før han fik E.R. Hvem sagde, at tålmodighed er en dyd var rigtige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Navigation